Oppdatert:
Kategorier: Forsiden, Fotball

Erlend Segberg og Fredrik Karlsen, begge ’97 modeller, har i perioden 20-25. juli 2013 hospitert hos Aalborg G16 i Skaw Cup i Skagen. Erlend spiller til daglig på Vigør G19 og senior og Fredrik på Vigør G16 og G19.

Vigørguttene har fått mye spilletid og gode sjanser til å vise seg frem for vår samarbeidsklubb i Danmark AaB. Laget klarte ikke å kvalifisere seg for A-sluttspillet, men gikk til gjengjeld seirende ut av B-sluttspillet. Både foreldre og sportssjef rapporterer at begge Vigørere har klart seg bra under turneringen, og har hevet laget. Godt å høre:)

AaB 2 spilte seg helt til finalen i A-sluttspillet og vant her hele 9-0 mot Bryne! Her kan du finne resultater fra Skaw Cup 2013: Resultater

Spillerutvikler Ole Erik Martinsen, som også trener vårt gode Vigør G19-1, benyttet også anledningen til å se Bryne G19 i deres semifinale i Skaw Cup. Bryne gikk helt til topps i Skagen etter 4-1 i finalen mot Thisted. Vigør møter som kjent Bryne i 8-delsfinalen i NM G19 i midten av august. Vi satser på at vi nå kjenner Bryne godt før den viktige kampen på Brun Arena Hellemyr!

PS! AaB møter i kveld 25/7 FC Dila Gori hjemme i 2.kvalikrunde til UEFA Europa League. Danskene tapte 0-3 i første kamp og har en tøff oppgave foran seg. Undertegnede er på plass på Nordjyske Arena:)